natječaj

Natječaj za oblikovanje idejnog rješenja vizualnog identiteta Umjetničke galerije Dubrovnik


prijava: 14.07.2017.
mjesto: Dubrovnik; Umjetnička galerija Dubrovnik, Frana Supila 23

Umjetnička galerija Dubrovnik raspisuje otvoren natječaj za oblikovanje idejnog rješenja vizualnog identiteta. Pozivaju se dizajneri da se detaljno informiraju o projektnom zadatku natječaja i o drugoj pratećoj dokumentaciji na priloženim linkovima te prisustvuju informativnom sastanku i obilasku prostora Umjetničke galerije Dubrovnik, u ponedjeljak 12. lipnja, u 17 sati. Rok za primanje natječajnih radova je 14. srpnja, do 17 sati.

Od autora i timova očekuje se temeljito informiranje o temi zadatka, putem predloženih podloga i samostalno. Natjecatelje pozivamo na informativni sastanak na kojem ćemo predstaviti tri prostora Umjetničke galerije Dubrovnik, detaljnije objasniti koncept i viziju ustanove putem vizualnih predložaka, predavanja i razgovora prilikom kojega će sudionici moći postaviti dodatna pitanja predstavnicima UGD-a i članovima Ocjenjivačkog suda natječaja.

Najava sudjelovanja na informativnom sastanku vrši se elektroničkom poštom na info@ugdubrovnik.hr. Poruku je potrebno nasloviti „UGD – najava dolaska”, a u tekstu poruke navesti ime, adresu i telefonski broj natjecatelja koji najavljuju svoje sudjelovanje na informativnom sastanku. Rok za najavu sudjelovanja je petak 9. lipnja 2017. do 16 sati, a informativni sastanak održat će se u ponedjeljak, 12. lipnja 2017. u 17 sati.

Zainteresirani autori i timovi mogu poslati prijave i postavljati pitanja isključivo putem elektroničke pošte na adresu info@ugdubrovnik.hr

Više o natječaju


 
 
 

(M.K., 26.05.2017)