natječaj

Poziv na volontiranje na Media Mediterranea 19 festivalu


vrijeme: 18.08.2017. - 19.08.2017.
prijava: 07.08.2017.
mjesto: Pula

Ovogodišnje, 19. po redu izdanje Media Mediterranea festivala održat će se u Puli  18. i 19. kolovoza. Cilj je promovirati transdisciplinarnu razmjenu između umjetnosti, javnosti, glazbe i participacije djece. Tema festivala je 'Digitalna romantika', a program uključuje urbano-umjetničke instalacije, audio-vizualne performanse, igre, radionice i glazbeni program. Prijave traju do 7. kolovoza 2017.!

Udruga Metamedij je neprofitna organizacija i treba pomoć volontera pri realizaciji ovogodišnjeg Media Mediterranea festivala. Volontiranje na festivalu je savršen način za iskusiti festivalski duh, susresti se s novim ljudima, steći iskustvo u radu s međunarodno priznatim umjetnicima i postati dio festivalskog tima koji će gradu Puli ponuditi inovativan i bogat program.

Volonteri će se upoznati i raditi na: asistenciji umjetnicima, prezentaciji radova publici, dokumentaciji događaja (fotografiranje i video), postavljanju i rastavljanju izložbi i instalacija, dijeljenju letaka i programskih knjižica u centru grada. Volonteri ne moraju sudjelovati u svim navedenim aktivnostima, već u prijavnici odabiru aktivnost koja ih zanima.

Volonteri dobivaju: sjajno iskustvo i učenje u radu s međunarodno priznatim umjetnicima, podršku i pomoć u budućoj karijeri, priznanje za svoj rad u obliku certifikata, volontersku knjižicu, festivalsku torbu, hranu i piće tijekom festivala.

Sve što treba je ispuniti online prijavnicu do 7. kolovoza 2017.

Prijavnica se može preuzeti na: http://metamedia.hr/mm19volonteri/
ili https://goo.gl/forms/elEQZe7BOktkaC5A2
 
Razdoblje volontiranja je 18. i 19. kolovoza 2017., od 18:00 do 01:00 h.
Traženi broj volontera: 10.
Za sva dodatna pitanja: contact@metamedia.hr

(R.P.B., 18.07.2017)