natječaj

Star Film Fest natječaj za volontere i foto natječaj


prijava: 01.08.2017.
mjesto: Sisak

Foto natječaj 'Rascvjetani Sisak' traje do 1. kolovoza, a prijave za volontere primaju se sve do 10. kolovoza 2017. godine.

Kao što sam naziv da naslutiti, foto natječaj 'Rascvjetani Sisak' od svih zainteresiranih traži da zabilježe cvijet u svoj njegovoj raskoši na lokacijama grada Sisak. Na natječaj možete poslati tri fotografije u tehnici po vašem izboru, a kao ljubitelji modernih metoda organizatori svima koji se prijave daju otvorene ruke u obradi i dizajnu fotografije. Izložba onih najboljih održat će se za vrijeme Star Film Festa i Kupskih noći na četiri različite lokacije. Stručni žiri pod vodstvom Mladena Cukora, Lorne Kijurko i Franje Matkovića odabrat će fotografije za izložbu i dodijeliti nagrade i pohvale autorima. Uratke možete poslati do 01.08.2017. na e-mail: foto@sfilmfest.com s naslovom 'Za foto natječaj', zajedno s imenom i prezimenom autora te nazivom slike. Fotografije se šalju u digitalnom obliku,  format JPEG ili JPG, rezolucija 300 dpi, max 3000 pix. po dužoj stranici. Fotografije ne smiju biti veće od 15MB.


Osim toga i dalje je otvoren poziv za volontere Star Film Festa. Od vas traže da ste punoljetne i marljive osobe koje će odgovorno obaviti očekivane zadatke. Prijave traju do 10.08.2017. kada će organizatori objaviti rezultate. Zadani obrazac za prijavu dostupan je na ovoj poveznici.

Izvor: HAVC
 

(R.P.B., 20.07.2017)