Preskočite na glavni sadržaj

Konferencija 'Izazovi i prednosti sudioničkog upravljanja u kulturi'

'Dani otvorenih vrata Mreže KREŠIMIR' naziv je završnog trodnevnog događanja u projektu KREŠIMIR - KREativna ŠIbenska Mreža Integriranog kulturnog Razvoja“ koje će se održati u na šibenskim tvrđavama sv. Mihovila i Barone od 3. do 5. listopada. U sklopu ovog trodnevnog događanja, održat će se konferencija „Izazovi i prednosti sudioničkog upravljanja u kulturi“.
vrijeme: 03.10.2019.
mjesto: Šibenik
url: https://tvrdjava-kulture.hr/hr/

Konferencija ima za cilj razmjenu iskustava te razvoj suradnje i umrežavanje dionika u kulturi na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini uz popratni kulturni, edukativni i zabavni program za sudionike i građane. Među prijavljenim sudionicima konferencije su predstavnici javnih institucija Republike Hrvatske uključenih u provedbu javnog poziva Kultura u Centru – potpora razvoju civilno-javnog partnerstva, predstavnici organizacija koje provode projekte u sklopu istoga poziva te ostali zainteresirani predstavnici javnog i civilnog sektora u kulturi u Šibeniku i Republici Hrvatskoj.

Svoje projekte predstavit će brojne kulturne institucije, udruge, savezi udruga i kulturnih centara iz cijele Hrvatske koji u svojim sredinama aktivno rade na jačanju civilno-javnog partnerstva u kulturi i razvoju sudioničkog upravljanja.