Preskočite na glavni sadržaj

Situacije predstavljaju: glazbeni performans članova DAH-a

Autonomni kulturni centar kroz program Situacije najavljuje glazbeni performans članova Dijaspore Afrikanaca u Hrvatskoj, koji će se održati 6. studenoga, od 16 sati, kod prihvatilišta za strance Porin u Dugavama. Program Situacije provodi se kroz projekt 'Korak dalje prema uključivoj kulturi'.
vrijeme: 06.11.2019. 16 h
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/akc.attack
Dijaspora Afrikanaca u Hrvatskoj (DAH), informira Afrikance u Republici Hrvatskoj o mogućnosti ostvarivanja prava i omogućavanju sudjelovanja njezinih članova i drugih Afrikanaca u hrvatskom društvu. DAH želi okupiti sve Afrikance koji žive u Republici Hrvatskoj kako bi postali velika manjina s ciljem poboljšanja kvalitete života novih i starih Afrikanaca koji žive u Hrvatskoj, studenata, migranta, imigranta s osnovnim ciljem promocije afričke kulture i načina života u hrvatskom društvu.

Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.
 
Projekt Korak dalje - prema uključivoj kulturi AKC provodi u partnerstvu s organizacijama: Kulturtreger, Savez udruga Operacija grad, Multimedijalni institut (MI2), Udruženje za razvoj kulture - URK, WHW / Što, kako i za koga, KONTEJNER | biro suvremene umjetničke prakse i Centar za mirovne studije.
 
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj događaja isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.