festival

Too Loud Fest 2017


vrijeme: 24.11.2017. - 25.11.2017.
mjesto: Zagreb

Too Loud Fest jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike. Održava se u Zagrebu 24. i 25. studenog, a posjetitelje očekuje multimedijalni spektakl i bogat program.

Ideja Too Loud Festa je kroz multimediju, prezentacije, koncerte i izložbe, prezentirati glazbu, kvalitetan zvuk i video na razini koju većina ljudi do sad nije mogla doživjeti. Festival je uvršten u kalendar najvećih i najpoznatijih svjetskih audio/video događaja, što Zagreb stavlja uz bok Las Vegasu, Tokiju, Münchenu, Los Angelesu, Denveru i drugima.
 
Posjetitelje očekuje obilje dobre glazbe, koncerti, projekcije, mnogobrojne premijere, radionice te veliki završni party u The Garden Breweryju. Dolazak na Too Loud Fest potvrdilo je više od 30 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i video opreme.
 
Dizajnerska izložba

 
Uoči i za vrijeme trajanja festivala, u Oris Kući arhitekture, organiziran je Too Loud Audio Design, izložba dizajnerskih audio proizvoda koje potpisuju poznati svjetski dizajneri poput Rossa Lovegrovea, Jakoba Jensena, Livia Cucuzze, Simona Daviesa i drugih. Ova izložba pruža posjetiteljima da se po prvi put u Hrvatskoj upoznaju s vrhunskim dizajnom audio uređaja na jednom mjestu.
 
Kupovinom ulaznice, posjetitelji su pozvani i u Kaptol Boutique Cinema na ekskluzivnu projekciju filma "Boa - Live In Tvornica". Riječ je o prvom hrvatskom koncertu snimljenom u 4K UHD tehnici.
 
Ulaznice su dostupne putem Entrio sustava i iznose 25 kuna za jedan dan i 40 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hilton hotela te na Entrio prodajnim mjestima.

(R.P.B., 23.11.2017)