Preskočite na glavni sadržaj

Na tradicionalnom Božiću u Ciboni gotovo tisuću izvođača

Svečani koncert Božić u Ciboni, koji se tradicionalno održava 26. prosinca, i ove će godine okupiti niz glazbenih umjetnika – solista, pjevačkih zborove i orkestar Kazališta Komedije pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca.
vrijeme: 26.12.2019.
mjesto: Zagreb, KC Dražen Petrović
 

Ove će godine nastupiti gotovo tisuću izvođača, a tradicionalne božićne pjesme izvodit će Ivan Šimatović, Magdalena Bačanek, Marica Kolega, Pamela Ramljak, Lucija Stipanović, Ivan Rašić, Pero Galić, Ivan Zak, Boris Novković, Roko Blažević, Danijela Pintarić, Igor Delač, Sandra Bagarić i Marija Kuhar Šoša.

 

Nastupit će i Mješoviti pjevački zbor Roženice iz Pazina, Pjevačko društvo Sv. Josip iz Osijeka, Mješoviti pjevački zbor Pravnog fakulteta u Zagrebu Capella Juris i brojni dječji zborovi te KUD-ovi.

 

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir, Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija te Hrvatskom radiotelevizijom koja će kao i prijašnjih godina prenositi koncert. (Hina)