izložba

'Dizajnom, izvan dizajna', izložba Damira Gamulina


vrijeme: 14.12.2017. - 30.12.2017.
mjesto: Galerija Multimedijalni kulturni centar / Dom mladih Split, Ulica slobode 28, Split

U četvrtak, 14. prosinca 2017. u 19 sati, u Galeriji Multimedijalnog kulturnog centra / Domu mladih u Splitu otvara se izložba Damira Gamulina 'Dizajnom, izvan dizajna'. 

Izložba predstavlja tematski pregled Gamulinovih dizajnerskih radova od ranih 2000-ih do 2017. u rasponu od publikacija, plakata, vizualnih identiteta, preko signalizacije i izložbenih postava do složenih projekata prostorne tematike realiziranih unutar interdisciplinarnih autorskih timova. Autori koncepcije izložbe su Damir Gamulin i Marko Golub, koji je ujedno i kustos izložbe. Gostovanje izložbe, koja je premijerno postavljena u HDD galeriji u studenom ove godine, zajednički organiziraju Hrvatsko dizajnersko društvo i Platforma 9,81 u partnerstvu s MKC-om, u sklopu Urbanističke platforme / Kad netko kaže.

U sklopu otvorenja, autori će provesti publiku kroz izložbu, a bit će promovirana i knjiga Dizajnom, izvan dizajna – Dizajnerske taktike Damira Gamulina, koja će se prilikom otvorenja moći kupiti po promotivnoj cijeni od 70 kn.

Opširnije

(D.H.F., 12.12.2017)

Tagovi: damir gamolin