" />
natječaj

Festival CirkoBalkana 6 - poziv suvremenim cirkuskim grupama i umjetnicima


prijava: 01.03.2018.

Festival CirkoBalkana, festival suvremenog cirkusa u cirkuskom šatoru raspisuje poziv za sudjelovanje u glavnom programu festivala, svim suvremenim cirkuskim grupama ili pojedincima sa područja Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Kosova i Makedonije. Ovogodišnji festival će se održati od 28.4. do 12.5. u Zagrebu u svima dobro poznatom prostoru cirkuskog šatora. Rok za prijave na festival je 1. ožujka 2018.!

Pravo na prijavu imaju sve grupe ili pojedinci koji imaju suvremenu cirkusku predstavu koja se može izvoditi u cirkuskom šatoru. Kategorije za prijavu predstava suvremenog cirkusa su sljedeće:predstava za odrasle, obiteljska predstava, predstava za djecu.
Kriteriji za prijavu: predstava treba trajati minimalno 45 minuta te pripadati jednoj od navedenih kategorija.
 
Prijava treba sadržavati: kratak opis predstave, CV-jeve izvođača i grupe, video materijal, fotografije, web stranicu. Selekcijski tim CirkoBalkana festivala će odabrati maksimalno tri predstave koje su zadovoljile ove kriterije.
 
Prijave šaljite na e-mail adresu: cirkobalkana@gmail.com.
 
Festival CirkoBalkana ove je godine dio projekta CPuP- Cirkuska platforma u pokretu, kojeg podržava Zaklada Kultura nova. Organizatori festivala CirkoBalkana su udruge: Cirkorama /Zagreb/ i Cirkusfera /Beograd/.

Više informacija o dosadašnjim festivalima možetepogledati na linku: http://www.cirkobalkana.org/2017/

http://www.cirkobalkana.org/2016/rs/

(R.P.B., 02.02.2018)