Preskočite na glavni sadržaj

Poznati svi izvođači šibenskog festivala 'Let's Rock'

Objavljen je kompletan popis izvođača koji će nakon dugo vremena uživo stati pred publiku i zajedno s njom pozdraviti ljeto na, podno i među zidinama šibenske Tvrđave sv. Mihovila! U festivalskom izdanju 'Let's Rock!' tvrđava 21. lipnja postaje epicentar glazbe, u čijem se središtu nalaze domaći izvođači i kantautori čiji je glazbeni izričaj ostavio traga na nacionalnoj glazbenoj sceni.
vrijeme: 21.06.2020.
mjesto: Šibenik
url: https://www.tvrdjava-kulture.hr/
The Fogsellers, Pi i Porto Morto dodatak su već najavljenom popisu izvođača – Ichabod, Ischariotzcky, Jonathan, J.R. August, Lovely Quinces, Nipplepeople, Pocket palma, Rolo – koji će se od popodnevnih sati izmjenjivati na nekoliko pozornica tvrđave, slaveći osim početka ljeta i Svjetski dan glazbe.

 

Tvrđava kulture Šibenik, uz potporu Hrvatske glazbene unije, upravo na taj simboličan datum vraća glazbu u svakodnevni život i to organizacijom festivala koji za cilj ima podržati glazbenike, umjetnike i ostale dionike glazbene industrije nakon razdoblja neizvjesnosti i dana tišine te zajedno s publikom odaslati poruku optimizma.

 

Događanje će biti održano u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera, što znači da će broj posjetitelja biti ograničen.

 

Stoga na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu i pridružite se valu pozitivnih vibracija - let's rock!