" />
festival

22. HaGeeF u Zaboku


vrijeme: 18.05.2018. - 01.06.2018.
mjesto: Zabok

Ovogodišnji, 22. po redu, HaGeeF započinje 18. i 19. svibnja programom HGF Zagorje Supra Omnia koji će se održati na čak tri lokacije - u ZCUK Regenerator, na Ljetnoj pozornici Polanović i u Parku Milana Prpića, a bit će predstavljen i projekt budućeg kompleksa objekata kulturnog centra Re-Generator.

U sklopu programa Zagorje Supra Omnia nastupit će, za sada potvrđeni, Nezbit, .Upset, Manheim, Schüber, Noxin, Flying Rabbit, Greed Breed, NPK-H, Thee Large (unplugged), The Lost (unplugged), Jurica Vugrek i Local Jazz Combo.
 
Finale ovogodišnjeg HaGeeF-a održat će se u srijedu 30. svibnja u ZCUK Regenerator uz nastup uvijek originalnih i energičnih Let 3! Isti dan na drugoj lokaciji će na Ljetnoj pozornici Polanović biti održan program HGF Classic gdje će kao headliner nastupiti grupa Nola u sklopu turneje kojom slave 25 godina aktivnog djelovanja na hrvatskoj glazbenoj sceni.
 
Nema sumnje kako će, uz niz odličnih izvođača natjecatelja te headlinere Let 3 i Nolu, na obje lokacije biti sjajna atmosfera, a dobra zabava nastavlja se i iduća dva dana.
 
U četvrtak 31. svibnja na Ljetnoj pozornici Polanović posjetitelji mogu uživati u World Stage programu, dok će se svečana dodjela ovogodišnjih nagrada održati u petak 1. lipnja u ZCUK Regenerator gdje će se ovogodišnjim pobjednicima na pozornici pridružiti i prošlogodišnji pobjednici - zagrebački bend Lika Kolorado, te fenomenalni TBF kao headliner završnice 22. HaGeeF-a!
 
Cijena ulaznice za svaki pojedini dan HGF ZSO je 20 kn dok je cijena ulaznica za sve dane održavanja ovogodišnjeg HGF-a iznosi samo 60 kn.
 
Ovogodišnji nastupi počinju u 21.00, a raspored nastupa je sljedeći:
•             18.05. HGF ZSO - prvi dio
ZCUK Regenerator (ulaz; 20 kn)
•             19.05. HGF ZSO - drugi dio
ZCUK Regenerator (ulaz; 20 kn)
•             30.05. HGF finale '18 uz Let 3,
ZCUK Regenerator (ulaz; 40 kn)
•             30.05. HGF Classic, 25 godina grupe NOLA
Ljetna pozornica Polanović (ulaz; 40 kn)
•             01.06. HGF svečana dodjela nagrada uz Liku Kolorado i TBF
ZCUK Regenerator (ulaz; 40 kn)

Svi bendovi koji se još nisu prijavili na 22. HaGeeF mogu do 1.svibnja kreirati svoj profil u GigPin aplikaciji na http://gigpin.com/ i kroz aplikaciju prijaviti se na natjecanje. Tekst natječaja možete pogledati na linku http://hgf-zabok.net/hageef-natjecaj-2018/.
 
Pobjednik 22. HaGeeF-a osvaja:
Statuetu „Ha|Ge|eF – Kamen temeljac“
Objavu EP/LP albuma
Godišnju Ha|Ge|eF PR podršku u suradnji s agencijom Polak Media
GigPin account + press & ponudu za nastup prema GigPin klubovima u Europi
Nastupe na hrvatskim i regionalnim festivalima
 
HGF Demo Festival realizira se u suradnji i suorganizaciji s Udrugom Slobodan ulaz, Udrugom Regenerator, Udrugom Mraz i glazbenim portalom MIXER.HR.
 
Ha|Ge|eF pratite na:
http://hgf-zabok.net/
https://web.facebook.com/hgf.zabok/

Uskoro: