Preskočite na glavni sadržaj

LADO Electro otvara program Ljeta u MSU

Koncertom sastava LADO Electro, kojeg odlikuje nevjerojatan spoj modernog i tradicionalog, elektra i etno poetike, u subotu započinje sedmo Ljeto u MSU.
vrijeme: 27.06.2020.
mjesto: Zagreb, MSU

Video spotom za pjesmu „Dolinom se… (Song for Elizabeth)“ s albuma 2.0 Memorabilium, LADO Electro najavio je u svibnju povratak na glazbenu scenu. Solist Ansambla LADO Boris Harfman i Hrvoje Crnić Boxer za DJ pultom će pratiti live izvedbu popularnih Ladarica i glazbenika Ansambla LADO, jedinog profesionalnog folklornog ansambla u Hrvatskoj.

Uz koncert LADO Electro, po cijeni jedne ulaznice, u Muzeju suvremene umjetnosti moći ćete posjetiti izložbu „Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma“ te performans „Klarinet i petlje“, audiovizualnu izvedbu realiziranu kao suradnju između klasičnog glazbenika Branimira Norca, novomedijskog umjetnika Tina Dožića i filmske autorice Mirne Pavičić koji počinje u 18 sati. Usto, tu su i tradicionalne filmske projekcije, a ovoga puta riječ je biografskom dokumentarcu „Tusta“ o Branku Črncu Tusti i njegovom pulskom punk-rock sastavu KUD Idijoti koji se prikazuje u 19 sati. (…više o programu)

Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim i na recepciji MSU-a od utorka do subote od 11 do 18 sati. Broj ulaznica je ograničen, a cijena ulaznica za koncert plus još tri dodatna programa je 30 kuna.