Preskočite na glavni sadržaj

Olimpijada čitanja 2020. u Koprivnici

Knjižnica i čitaonica 'Fran Galović' Koprivnica ovih ljetnih praznika organizira Olimpijadu čitanja 2020., koja počinje u petak, 26. lipnja i traje do petka, 28. kolovoza.
vrijeme: 26.06.2020.
mjesto: Koprivnica
url: http://www.knjiznica-koprivnica.hr/
Za razliku od prethodnih godina kada su se natjecali svi treći razredi, ove godine su izmijenjena pravila. Sudjelovati mogu svi učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola s područja Koprivnice i okolice.

 

Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se u Dječji odjel koprivničke knjižnice gdje će učenici dobiti dnevnike čitanja. Sve što je potrebno je tijekom ljetnih praznika pročitati super zabavne knjige i napisati svoj dojam o knjizi. Za svaku pročitanu knjigu osvaja se bod. Knjige se čitaju s popisa dostupnih u Knjižnici i na poveznici: https://bit.ly/2CDMeAb. Na kraju ljeta svi sudionici sudjelovat će na završnoj svečanosti gdje će primiti diplome. Za prva tri mjesta u svojoj dobnoj skupini, sudionici će primiti i medalje.

 

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica poziva sve zainteresirane da prihvate izazov i uključe se u Olimpijadu čitanja 2020. I u ovoj Olimpijadi značajno je naglasiti da je važno sudjelovati, a ne pobijediti!