" />
natječaj

Otvoren je natječaj za Nagradu za književnost na društvenim mrežama


prijava: 15.07.2018.

Udruga Kultipraktik raspisuje natječaj za dodjelu godišnje Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Nagrada se dodjeljuje na KaLibar festivalu u Zadru, a sastoji se od nastupa na festivalu, priznanja i objave knjige kod uglednog izdavača sa svim pripadajućim autorskim pravima, te eventualno od sponzorskih financijskih i robnih donacija. Prijaviti se treba do 15. 7. 2018.!


Prijava:

Prijavljeni ili njegov prijavitelj treba do 15. 7. 2018. prirediti i poslati biografiju autora/ice i dokument formata .doc, .docx ili .rtf s najmanje 40 Facebook postova svih žanrova koje smatra relevantnima, objavljenih u razdoblju 15. 6. 2017.-1. 7. 2018., s navedenim datumima objave, na adresu nagradapostscriptum@gmail.com.

U obzir za žiriranje dolaze isključivo i nigdje drugdje osim na Facebooku objavljeni tekstovi.

U svrhu provjere valjanosti prijave (objave postova u natječajem propisanom opsegu i roku) autor/ica treba žiriju omogućiti provjeru na natječaj prijavljenog sadržaja na vlastitom profilu.

U slučaju da autore/ice na natječaj prijavljuje žiri ili treća osoba, autori/ce trebaju e-mailom dostaviti pismenu suglasnost za sudjelovanje u natječaju.
 
Raspored događanja:

Žiri će na Facebook stranici Nagrade odabrati i objaviti popis 10 autora/ica koji uđu u širi izbor za nagradu.
Nakon toga će žiri objaviti imena pet autora/ica užeg izbora, čijih će dio postova objaviti.
Dobitnik/ca će biti proglašen/a prije održavanja KaLibar bestivala.
Sve relevantne informacije o Nagradi bit će objavljivane na Facebook stranici Nagrade.
 
Obaveze dobitnika/ce nagrade Post Scriptum:

Dobitnik/ca je dužan/na omogućiti žiriju odabir postova iz cjelokupnog na Facebooku originalno objavljenog materijala, kao i onoga koji nastane nakon 1. 7. 2018. u svrhu uvrštavanja u knjigu.

(R.P.B., 23.05.2018)