Preskočite na glavni sadržaj

Disku(r)sija: Lejla Kalamujić & Igor Rajki

Nakon polugodišnje stanke prouzročene pandemijom COVID-19 Split je početkom srpnja ponovno postao rezidencijalno utočište za inozemne pisce i spisateljice, a prva ovogodišnja autorica koja boravi u ovom gradu u sklopu programa “Writers in Residence Marko Marulić” splitske Udruge Kurs jest bosanskohercegovačka spisateljica Lejla Kalamujić. 
vrijeme: 27.07.2020.
url: http://www.kurs.hr/

Tim povodom u ponedjeljak, 27. srpnja 2020., s početkom u 19:30 sati u Misto Street Food Factoryju u Bosanskoj 11 u Splitu održat će se prva ovogodišnja DisKu(r)sija, u kojoj će osim spomenute rezidencijalne autorice sudjelovati i zagrebački književnik Igor Rajki.

LEJLA KALAMUJIĆ rođena je 1980. u Sarajevu. Autorica je zbirki priča "Anatomija osmijeha" i "Zovite me Esteban", biografije “Zaim Imamović: Život jednog sevdalije” i drame "Ljudožderka ili kako sam ubila svoju obitelj". Objavljuje prozu, eseje i kritike u časopisima i na web-portalima u BiH i regiji.

IGOR RAJKI rođen je 1965. u Zagrebu. Autor je dvadesetak proznih djela - romana i zbirki priča, i za djecu i za odrasle - te više dramskih tekstova i radio-igara. Od 1990. redovito objavljuje tekstove u književnim časopisima i surađuje s Dramskim programom Hrvatskog radija.

Opširnije:
http://www.kurs.hr/hrv/news/view/16