Preskočite na glavni sadržaj

Ljetni kamp Hawk City 2020.

U Jastrebarskom će se u organizaciji Kreativnog studija Zvrk i Kazališta Škrabe kroz sljedeća dva tjedna četvrtu godinu zaredom održati Ljetni kamp Hawk City. 
vrijeme: 12.08.2020.
prijava: 11.08.2020
mjesto: Jastrebarsko
url: https://www.facebook.com/kazaliste.skrabe/

"Kampiranje" je namijenjeno djeci i mladima od 6 do 16 godina, a održat će se od srijede, 12. do četvrtka, 20. kolovoza (sve dane osim vikenda), i to u kasnim jutarnjim i ranim popodnevnim satima.

Mlade "kampere" roditelji za sudjelovanje mogu prijaviti do utorka, 11. kolovoza, na mail kazaliste.skrabe@gmail.com. Dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela 091 722 9167.

Kreativni studio Zvrk i Kazalište Škrabe za svoje vjerne glumice i glumce, ali i nove ljubitelje kazališta, kreativnosti i pustolovina organiziraju popularni Ljetni kamp Hawk City već četvrto ljeto zaredom, a ove godine Kamp će se održati na raznim lokacijima u Jastrebarskom, i to vani, na svježem zraku.

U sklopu Ljetnog kampa Hawk City djeca i mladi bavit će se glumom, scenskim pokretom i plesom, kreativnim pisanjem (i čitanjem), istraživanjem prirode, psihologijom sreće, izradom predmeta od recikliranih materijala i mnogim drugim zanimljivim aktivnostima.