" />
natječaj

Natječaj za sudjelovanje na međunarodnoj radionici animiranog filma na Visu


vrijeme: 25.09.2018. - 29.09.2018.
prijava: 01.09.2018.
mjesto: Vis; Komiža

Zagreb film organizira devetu godinu zaredom međunarodnu radionicu animiranih filmova koja će se ove godine od 25. do 29. rujna održati u Komiži na otoku Visu. Cilj radionice je omogućiti studentima, mladim profesionalcima i profesionalcima rad s najvećim svjetskim majstorima animacije.

Ovogodišnju radionicu vodit će Tim Allen, vrsni britanski animator lutaka koji je do sada radio na brojnim kratkometražnim i dugometražnim filmovima među kojima i na posljednjem velikom hitu Pseći otok Wesa Andersona.

 
Za rad na radionici mogu se prijaviti svi zainteresirani, aktivni sudionici u proizvodnji animiranog filma. Rad na radionici je intenzivan i individualan te je broj polaznika ograničen.
 

Prijava mora sadržavati kratki CV te motivacijsko pismo. Prijavu je potrebno poslati mailom na zagrebfilm@zagrebfilm.hr do 1. 9. 2018. godine. Troškove radionice i boravka odabranih kandidata snosi organizator dok putne troškove snose sami polaznici. Odabrani kandidati bit će obaviješteni najkasnije do 15. rujna.
 

Izvor: HAVC

 

(R.P.B., 09.07.2018)