Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za izlaganje u Garaži Kamba

Udruga Kružok otvara poziv namijenjen umjetnicima i kustosima za prijavu samostalnih ili skupnih izložbi, radionica, performansa, akcija ili bilo kakvih umjetničkih suradnji.
prijava: 15.09.2020
url: http://popupkamba.com/
Garaža Kamba je pop-up galerija na adresi zagrebačkog dvorišta Ilice 37 u Zagrebu, koja od 2017. godine djeluje u kontekstu visokokvalitetne umjetničke produkcije, dvorišnih derneka, site-specific instalacija, turnirskih happeninga, međunarodnih rezidencija i generalnog izložbenog programa neklasičnog izložbenog formata. U svojem djelovanju u fokus je postavljena potpora umjetnicima i kustosima kao opozicija općem izlagačkom kontekstu bijelih boxova i nepostojećih honorara.

 

U 2020. godini zanima ih podrška projektima baziranih u site-specific intervencijama i inovativnom korištenju (ne)mogućnosti prostora garaže. Također, ovogodišnja je točka interesa i direktna, dvosmjerna komunikacija s publikom, te različite vrste interaktivnog umjetničkog sadržaja. U 2021. žele dio budžeta posvetiti razvoju projekata mišljenih specifično za Kambu, uz osiguravanja dijela ili cijelog iznosa produkcije (dotični će projekti pojedinačno biti prijavljivani na natječaje za financiranje).

 

Prijave se šalju isključivo e-mailom na adresu garaza.kamba@gmail.com do 15. rujna 2020. godine (u ponoć).

 

Detaljnije upute za prijavu možete pronaći na:

http://popupkamba.com/poziv-na-izlaganje-u-2021-godini/