Preskočite na glavni sadržaj

Centar za ženske studije raspisuje poziv za Zagorkin književni klub

Zagorkin književni klub je nova aktivnost Memorijalnog stana Marije Jurić Zagorke, kojim upravlja Centar za ženske studije, a prijave su otvorene do 1. rujna 2020. ili do popunjavanja grupa!
prijava: 01.09.2020
mjesto: Zagreb; Memorijalni stan Marije Jurić Zagorke, Dolac 8
url: http://zagorka.net/
Volite čitati Zagorku? Željeli_e biste voditi razgovore o njezinoj književnosti, njezinim romanima, junacima i junakinjama, zanimljivim i začudnim imaginarijima, s drugim pasioniranim Zagorkinim čitateljima i čitateljicama?

 

Želite saznati nešto o nastanku njezinih romana, povijesnom kontekstu u kojem su nastajali i načinom na koji su korespondirali ondašnju stvarnost ove značajne i svestrane autorice i borkinje za ljudska i ženska prava? Onda je ovo upravo za vas!

 

Sastanci će se odvijati jednom mjesečno, utorkom (1. grupa) i petkom (2. grupa) u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke, Dolac 8, Zagreb. Unutar grupa (max 10 osoba) zatvorenog tipa, razgovarat će se o prethodno pročitanoj knjizi, a popis literature za godinu 2020/2021. članovi_ice dobit će na prvom sastanku koji će se održati u prvoj polovici rujna.

 

Ostale informacije:

Trajanje: rujan 2020 – lipanj 2021.

Uvjeti: punoljetnost i mogućnost redovitog dolaska

Kotizacija za 2020./2021. godinu: 200 kn

Ako ste se spremni otisnuti u čitalačku avanturu sa Zagorkom, prijavite se na adresu: zagorka@zenstud.hr ili SMS-om na broj telefona 098 433 121 pošaljite sljedeće podatke:

1. Ime i prezime

2. Kontakt (broj mobitela i/ili e-mail)

3. Grupa utorkom ili grupa petkom?

Prijave su otvorene do 1. rujna 2020. ili do popunjavanja grupa.

Nakon formiranja grupa poziv se zatvara.