Preskočite na glavni sadržaj

Povratak u kino: HAVC predstavio program hrvatskog filma

Program hrvatskih filmskih uspješnica u sklopu kampanje Povratak u kino nastale na inicijativu Hrvatskog audiovizualnog centra, u suradnji s audiovizualnom zajednicom, predstavljen je u utorak, 25. kolovoza, uoči projekcija triju domaćih naslova u multipleks dvoranama.
vrijeme: 25.08.2020.
url: https://www.havc.hr/
"Ovo je dan posvećen hrvatskom filmu i hrvatskoj filmskoj baštini. Zahvalni smo svima koji su pomogli u ovoj kampanji: HRT-u, Novoj TV, RTL-u i kinima. Krećemo sada s programom hrvatskog filma koji će se u CineStaru nastaviti i na jesen, a u Kino mreži će se prikazivati noviji i stariji filmovi koji će nas razveseliti i rastužiti. Bit će tu i dokumentaraca te jedan program posvećen dokumentarnim filmovima o Domovinskom ratu. Kampanja Povratak u kino popraćena je izvrsnim promidžbenim spotovima za koje je zaslužna ekipa koju je vodio Hrvoje Hribar," rekao je tim povodom ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra, Chris Marcich.

Program hrvatskog filma u sklopu kampanje Povratak u kino u multipleks kinima obilježen je u utorak, 25. kolovoza, i to prikazivanjem filmova 'Sonja i bik' redateljice Vlatke Vorkapić, 'Posljednji Srbin u Hrvatskoj' u režiji Predraga Ličine te 'Šegrt Hlapić' redatelja Silvija Petranovića.
 
Opširnije na www.havc.hr!