Preskočite na glavni sadržaj

'Miš u toću' - prva ovosezonska premijera u Gradskom kazalištu lutaka Split

Prva ovosezonska premijera u Gradskom kazalištu lutaka Split, 19. rujna, predstava je 'Miš u toću', autorice i dramaturginje Ivane Vuković, u režiji Ivana Plazibata. Nakon uspješne suradnje na predstavi 'Lažeš, Melita', autorski dvojac ovog će puta ispričati priču o divljenju vlastitim uzorima, ali i samopouzdanju i važnosti vjerovanja u vlastiti talent u vremenu spektakla, superzvijezda i influencera.
vrijeme: 19.09.2020.
mjesto: Split; Gradsko kazalište lutaka Split
url: https://gkl-split.hr/

Megapopularan chef Mačor Čili, nakon uspješne televizijske karijere, teško nalazi restoran u kojem će nastaviti biti zvijezda. U svom lutanju susreće meganepoznatu Mišku Sol koja sa sobom vjerno nosi bakine recepte s kojima često i eksperimentira dok sanja da će jednog dana postati prava kuharica.
 
Suradnik za scenski pokret je Damir Klemenić, kostimografkinja Ana Marin, scenografiju potpisuje Tina Vukasović, a glazbu Bojan Brajčić i Željana Cvitanović.
 
U predstavi igraju Ana Marija Veselčić, Franjo Đaković i Milena Blažanović.
 
Nakon premijere, predstava će igrati u slobodnoj prodaji u ponedjeljak, 21.9. i utorak 22.9. s početkom u 18 sati te ponovno nakon Festivala Mali Marulić koji počinje 28. 9 i trajat će do 3.10.
 
Više o predstavi...