Preskočite na glavni sadržaj

Radionice dokumentarnog i hibridnog filma Kino kluba Split

Kino klub Split organizira dvije edukativne radionice za građanstvo. Otvorene su prijave na radionicu dokumentarnog filma pod mentorstvom Tonća Gaćine i radionicu hibridnog filma pod mentorstvom Igora Bezinovića, koje se primaju do 15. studenog 2020.!
vrijeme: 27.11.2020.
prijava: 15.11.2020
mjesto: Varaždin
url: https://spancirfest.com/

Radionica dokumentarnog filma, na kojoj će se polaznici imati priliku upoznati s razvojem i produkcijom dokumentarnog filma, održavat će se od 28. i 29. studenog u prostorijama Kino kluba Split (Dom omladine), a prethodit će joj predavanje o dokumentarnom filmu 27. studenog s početkom u 20h. Dvodnevnoj radionici hibridnog filma 5. i 6. prosinca uvertira je autorska večer mentora radionice Igora Bezinovića u petak, 4. prosinca s početkom u 20h uz njegovo prisustvo. Na radionici hibridnog filma polaznici će se upoznati s različitim metodama i pristupima u procesu realizacije svojih ideja. Prethodno iskustvo je poželjno, ali ne i neophodno.
 
Za sudjelovanje na programima potrebna je prijava putem online obrazaca Dokumentarni film i / ili Hibridni film zaključno sa 17. studenim 2020. Nakon selekcije, koja će se vršiti na osnovu motivacijskog pisma, odabrani polaznici imat će mogućnost organiziranih individualnih mentorskih konzultacija online prije početka radionica, a u dogovoru s mentorima i nakon održavanja radionica. Polaznici koji razvijaju vlastite projekte imat će prednost prilikom odabira.
 
Više...