Preskočite na glavni sadržaj

Ususret Ri Rock Festivalu, koncertna emisija Živo Uživo

Na 15. izdanju emisije Živo Uživo, 21. studenog, nastupit će bendovi: Turisti, Paper Tigers i Projekt te tako najaviti Ri Rock Festival koji se održava 12. prosinca u OKC Palach.
vrijeme: 21.11.2020.
url: https://www.rirock.hr/

Posljednja epizoda koncertne emisije Živo Uživo za ovu godinu održat će se 21.11.2020. (subota) u Palachu i tako još jednom približiti ljubiteljima glazbe čaroliju koncertnog nastupa. Kao zagrijavanje za 42. Ri Rock Festival nastupiti će sad već dobro poznati riječki Turisti i dva mlađa benda, ali sa već dobro poznatim akterima sa scene: Paper Tigers i Projekt. Naravno, već uigrani tim udruge Ri Rock donosi prijenos uživo gdje će voditeljica Radija Rože, Marina Jakšić, porazgovarati s bendovima o njihovom radu, a član udruge Mateo Rožić pobrinuti se da posjetitelje i pratioce uveseli specijalnim vizualnim projekcijama.

Vrata Palacha otvaraju se u 20:30 kada počinje i prijenos uživo, a na posjetiteljima je da dođu na vrijeme i pogledaju kako praše rock 'n' roll njihovi sugrađani na bini.
 
Live stream:
You tube: https://www.youtube.com/watch?v=kxiafTX6FxQ&feature=youtu.be&ab_channel=UdrugaRiRock
Radio Roža: https://www.radio-roza.org/
 
"Živo Uživo" kao platforma za razvitak riječke scene
 
Udruga Ri Rock nedavno je pokrenula projekt Ri Rock Akademija u kojem nudi grupne glazbene radionice, ali i individualne tečajeve gitare, bubnjeva, bass gitare, pjevanja i klavijatura. Tako polaznici glazbenih tečaja imaju mogućnost sudjelovanja na radionicama „Koncertni Nastup“ koje će se održati na tonskoj probi prije samog početka emisije. Kroz praktičan rad i predavanje mentora saznat će kako se pripremiti za vlastiti nastup te odraditi profesionalan koncert sa svojim budućim bendom.

Također, za vrijeme održavanja emisije volonteri i mladi članovi Udruge Ri Rock učit će se provedbi glazbene produkcije kako bi održali razvoj scene.

Cilj emisije je podržati glazbenike koji djeluju u Rijeci, a ponajviše prostorijama za probe Udruge Ri Rock pod nazivom „Music Box“ gdje im se kroz nastup i prijenos uživo pruža prilika da svoj trud i rad predstave što više ljubitelja te nastave sa djelovanjem.