Preskočite na glavni sadržaj

'Kako volimo u koroni' - poziv za sudjelovanje u stvaranju izložbe

KUC Travno objavljuje Poziv za sudjelovanje u stvaranju izložbe "Kako volimo u koroni", namijenjen djeci starijoj od 3 i mlađoj od 14 godina. Prijave se zaprimaju do 8. veljače 2021.
prijava: 08.02.2021
mjesto: Zagreb, Preporodna dvorana palače Narodnog doma HAZU, Opatička 18
url: http://www.zagreb-festival.org/

Daleko od očiju daleko od srca. Ili možda ipak nije tako? To što ne možemo vidjeti svoje bližnje onako kako smo ih prije viđali, ne znači da ih manje volimo. Možda samo tu ljubav malo drugačije izražavamo. Koga i kako volimo u koroni? Tko nam nedostaje? Kome i na koji način sada izražavamo ljubav? Razmislite o ovim pitanjima i odgovorite nam na njih crtežom a mi ćemo ga objaviti!

Tehnika je slobodna, možete koristiti flomaster, bojice, kolaž, tuš, kombinirati sve ili nešto od navedenog, ma što god vam padne na pamet!

Uz svaki rad potrebno je poslati:
ime i prezime djeteta
razred ako je u pitanju škola
dob djeteta ako je u pitanju vrtić
adresu i naziv škole ili vrtića
ime i prezime mentora
e-mail mentora

Poziv je namijenjen djeci starijoj od 3 i mlađoj od 14 godina. Prijave se zaprimaju do 8. veljače 2021. godine. Radovi će na izložbi „Kako volimo u koroni“ biti objavljeni na Internet i Facebook stranici Kulturnog centra Travno 14. veljače 2021. Radove možete poslati na mail adresu goga@kuctravno.hr ili na adresu Božidara Magovca 17, 10010 Zagreb.

Prilikom objave radova biti će objavljeno samo ime djeteta bez prezimena, razred i naziv škole ili vrtića i skupine.

https://kuctravno.hr/