Preskočite na glavni sadržaj

Djeca Zagreba za djecu Banovine – akcija prijateljstva GK 'Žar ptica'

Gradsko kazalište 'Žar ptica' u ponedjeljak, 15. veljače, posjetit će djecu i nekoliko obitelji nastradalih u potresu u Glini i Jabukovcu i odigrati predstavu 'Ti i ja mali medo' za 120 učenika prvih i drugih razreda tamošnjih osnovnih škola. Znajući da je uz prijatelja, iako on bio i nepoznat, život puno ljepši i vedriji, djeci Banovine žele prenijeti poruke ohrabrenja i podrške od djece Zagreba kroz akciju 'Srce koje spaja'.
vrijeme: 15.02.2021.
url: http://zar-ptica.hr/

Pozivaju djecu Zagreba da im se pridruže svojom porukom prijateljstva. To može biti crtež ili pismo, neki slatkiš ili neka vaša sitnicu koja doslovno stane u malu vrećicu. Napišite svakako od koga je… i ne zaboravite nacrtati… srce… koje ćete poslati svojoj nepoznatoj prijateljici ili prijatelju.
 
Svoja pisma ili paketiće, možete donijeti u 'Žar pticu' do petka, 12.2., između 9:00 i 14:00 ili u nedjelju, 14.2., ako dolazite na jednu od izvedbi 'Ti i ja mali medo' u 11:00 i 12:30.
 
Veliki i Mali medo, Vesna Ravenšćak i Berislav Tomičić preuzet će ih poslije predstave i odmah sutradan ponijeti u Glinu i okolicu kako bi ih predali vašim vršnjacima. Budite i vi djelić 'Srca koje spaja', zajedničke akcije djece Zagreba i našeg kazališta, koja će se nastaviti i sljedećih mjeseci kada im je u planu posjetiti djecu Petrinje, Siska, Kostajnice i okolice.