Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj Veleposlanstva Francuske Republike za organizacije civilnog društva

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuje treći natječaj za organizacije civilnog društva. Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku najkasnije do 28. ožujka 2021.!
prijava: 28.03.2021
url: https://udruge.gov.hr/

Ovaj Poziv ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja:
1. ravnopravnost spolova i borba protiv bilo koje vrste rodne diskriminacije, 
2. pomirba i promicanje tolerancije te 
3. zaštita okoliša i borba protiv klimatskih promjena. 

Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije.

Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranja francuskih stručnjaka, interesa za razmjenu iskustva s Francuskom itd., a kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.
 
Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu djuro.zifra@diplomatie.gouv.fr najkasnije do 28. ožujka 2021. godine.
 
Više informacija potražite u Pozivu na dostavu projektnih prijedloga i propisanim obrascima za prijavu projektnog prijedloga i proračun.
 
10. ožujka 2021. godine u 11.00 sati bit će održana informativna Q&A online radionica za potencijalne prijavitelje. Rok za prijavu na radionicu je 8. ožujka 2021.

Molimo zainteresirane za sudjelovanje na radionici i mogućnost postavljanja pitanja uživo da se prijave putem obrasca.

Tijekom čitavog događanja bit će omogućen prijenos uživo kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih. Za praćenje informativne radionice putem prijenosa uživo nije potrebna prijava. Web adresa putem koje će se moći pristupiti prijenosu uživo je: https://www.youtube.com/user/Uredzaudruge/live