Preskočite na glavni sadržaj

Knjiga 'Ugodan vikend!' kao podsjetnik na putovanja i izlete

Dok čekamo povratak na stare 'normalne' običaje vikend putovanja i izleta, o tome kako možemo pažljivim planiranjem upoznati Europu možemo čitati u knjizi 'Ugodan vikend! - 52 kratka putovanja diljem Europe' skupine autora u izdanju Mozaika knjiga.
vrijeme: 01.03.2021.
url: https://mozaik-knjiga.hr/

Zbog pandemije koronavirusa mnogima nedostaju putovanja i vikend izleti, druženja sa prijateljima i rodbinom koja živi i radi u inozemstvu, ističu iz Mozaika knjiga. "Ugodan vikend!" knjiga je koja nas vraća u staro, normalno vrijeme i nadoknađuje propušteno, dodaju.
 
U jednoj su godini 52 vikenda koji mame na kratka putovanja, a na Starom je kontinentu barem toliko istodobno uzbudljivih i opuštajućih odredišta za dugo pamćenje.
 
"Ugodan vikend!" skupine autora jedinstvena je knjiga za kratka upoznavanja Europe koja će zadovoljiti sve apetite pravih zaljubljenika u putovanja.
 
Želite li vidjeti procvale bademe na Mallorci ili klizati u Stockholmu? U šarenoj se Sieni diviti paliju ili gledati ekstravagantne predstave na Edinburškom festivalu? Možda u kasnu jesen degustirati mlado vino u Trentino-Alto Adigeu? Ili u lipnju kušati mirisne srdele u lisabonskim uličicama?
 
"Ova vas knjiga vodi u šarmantne gradove i slikovite pokrajine s desecima europskih odredišta iz snova – u skladu sa svakim godišnjim dobom. Naći ćete najvažnije znamenitosti, hotele i restorane, adrese za kupnju i savjete za izlete – sve pregledno i na jednome mjestu. A posebno su izdvojeni doživljaji koje ni u kojem slučaju ne biste smjeli propustiti!", poručuju iz Mozaika knjiga.
 
Knjigu je s engleskog jezika prevela Marija Perišić. (Hina)