Preskočite na glavni sadržaj

'Superwoman' - Lela & Joe Kaplowitz feat. Valerija Nikolovska

Koncert 'Superwoman' Lela & Joe Kaplowitz feat. Valerija Nikolovska, Bossa Banda, Sandra Halužan i Lucia Kaplowitz, održat će se u zagrebačkoj Močvari, u srijedu, 24. ožujka, s početkom u 20 sati. Koncert je dio ciklusa 'Wednesdays with Lela & Joe' i posvećen je obilježavanju mjeseca žena i ženske povijesti.
vrijeme: 24.03.2021.
mjesto: Zagreb, Klub Močvara; online
url: https://youtube.com/c/lelakaplowitz

Lela & Joe Kaplowitz su američko-hrvatski jazz par koji zadnjih 10 godina obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu. Ovaj dinamični dvojac osvaja publiku svojim nekonformističkom pristupom glazbi i strašću koja prožima Joeovo brilijantno klavirsko umijeće i Lelinu izuzetnu vokalnu kvalitetu.

Uz neprikosnovenu vokalnu umjetnicu Valeriju Nikolovsku, dvojcu će se pridružiti i ženska vokalna grupa Bossa Banda koja njeguje brazilsku glazbu, mlada multiinstrumentalistica i vokalistica Sandra Halužan te kćerka jazz para, Lucia Kaplowitz.
 
Neke od skladbi koje će svi ljubitelji dobre glazbe moći čuti u ovu srijedu, 24.03. u 20:00 u Močvari su: Superwoman, A Woman's Worth, Sisters, Four Women i druge skladbe koje veličaju žene.
 
Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets
Online prodaja ulaznica: entrio.hr/event/jazz-u-mocvari-lela-joe-kaplowitz-8923
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen uz pridržavanje svih aktualnih mjera Stožera.

U sklopu ciklusa "Wednesdays with Lela & Joe" koji se izvode online uz podršku Ministarstva kulture i medija, koncert SUPERWOMAN moći će se pratiti i putem Youtube kanala
https://youtube.com/c/lelakaplowitz.
 
https://www.facebook.com/events/240894304448498/