Preskočite na glavni sadržaj

Karas Art Hub (KAH)

Karas Art Hub (KAH)
Hrvatsko društvo likovnih umjetnika u sklopu programa digitalne prilagodbe kulturnih sadržaja krajem svibnja 2021. pokrenulo je projekt Karas Art Hub (KAH). Riječ je o digitalnom proširenju programa Galerije Karas, osmišljenom u svrhu razvijanja različitih pristupa prikazivanja i obrade umjetničkih djela, kao i diversifikacije publike. Projekt je dostupan i putem Facebook stranice i YouTube kanala.

KAH se širokoj publici predstavlja digitalnim sadržajima na novoj web platformi Galerije, uključujući 360 snimke postava, podcaste i edukativne sadržaje.

U produkciji sadržaja uključen je veći broj umjetnika i suradnika u stvaranju inovativnog i suvremenog sadržaja, koji ima dugoročan cilj produbiti razumijevanje i doživljaj umjetničkih praksi predstavljenih u Karasu u nadolazećim godinama i izložbenim programima. 

KAH se javnosti po prvi put predstavlja od 27.5.2021., što je obilježeno izložbom Generator izmjeničnih prostora u Galeriji Karas.

Program podržava Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.


 


KAH talks - Luka Kedžo

 

KAH talks - Darija Jelinčić



KAH talks - Zorana Unković
 

Karas Art Hub - video sadržaji →