natječaj

Poziv na sudjelovanje u projektu 'Make a Move'


prijava: 30.12.2018.

Poziv na sudjelovanje u projektu 'Make a Move' za nezavisne kazališne umjetnike i kolektive u području suvremenih kazališnih praksi (poput fizičkog kazališta, korporalne mime, improvizacijskog kazališta i drugih oblika koje obilježava snažan odnos prema tijelu i kretanju) otvoren je do 30. prosinca 2018.!

Inkubator je namijenjen svim nezavisnim kazališnim stvaraocima, bilo da se radi o pojedinačnim umjetnicima ili kolektivima (skupinama) u području suvremenih kazališnih praksi (poput fizičkog kazališta, korporalne mime, improvizacijskog kazališta i drugih oblika koje obilježava snažan odnos prema tijelu i kretanju). Koristimo pojmove "izvaninstitucionalno" ili "neovisno" kazalište jer se referiramo na prakse koje se odvijaju izvan afirmiranih institucija ili repertoarnih kazališnih kuća. Međutm, svjesni smo da ova domena kazališne umjetnosti može biti adekvatno shvaćena i imenovana samo u individualnom kontekstu svake pojedinačne europske države ili regije.
 
Cilj projekta Make a Move; je pridonijeti revitalizaciji europskog kazališta mobiliziranjem neiskorištenog kreativnog i inovativnog potencijala izvaninstitucionalnih i neovisnih kazališnih praksi poput fizičkog kazališta, korporalne mime i improvizacijskog kazališta.
 
Više na www.krila.org!

Prijaviti se možete na sljedećem linku.

(R.P.B., 07.12.2018)