natječaj

Natječaj za izlaganje na 2. umjetničkoj konvenciji Nesvrstani


prijava: 15.02.2019.

Objavljen je Poziv za prijavu na natječaj za izlaganje na 2. izdanju umjetničke konvencije NESVRSTANI, koja će se održati od 23. do 26. svibnja 2019. godine u Zagrebu u Laubi – kući za ljude i umjetnost. Rok za prijavu: 15. veljače 2019. 

Natječaj je otvoren za galerije, umjetničke udruge i organizacije i samostalne umjetnike koji djeluju na području suvremene umjetnosti, i žele komercijalno predstaviti svoj rad na sajmu umjetnina.

NESVRSTANI je umjetnička konvencija pokrenuta 2018. godine koja pruža komercijalnu komunikacijsku platformu za galerije, umjetničke udruge i umjetnike. Zašto umjetnička konvencija? Već u svom prvom izdanju NESVRSTANI su okupili raznolik profil aktera na hrvatskoj likovnoj sceni koji stvaraju, potiču ili uživaju suvremenu umjetnost. U okviru sajamskog programa i popratnih sadržaja, NESVRSTANI se bave pitanjem tržišta umjetnina, otvaraju prostor privatnim, ali i nezavisnim galerijama i udrugama umjetnika, street artu, održavaju kritičke diskusije i edukativne seminare, i neizostavno – zabavljaju se uz koncerte, radionice i multimedijalne događaje.

Organizator umjetničke konvencije NESVRSTANI je Lauba – kuća za ljude i umjetnost, Zagreb.

Tekst natječaja: 
http://nesvrstani.hr/natjecaji/


(D.H.F., 12.12.2018)