radionica, kolonija

Brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture


vrijeme: 17.12.2018. 18,30 h
prijava: 16.12.2018.
mjesto: Rijeka; Gradska vijećnica, Korzo 16

U organizaciji novoosnovane Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Primorsko-goranske županije i suorganizaciji Hrvatskog sabora kulture, održat će se radionica 'Brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture' koja je namijenjena svima Vama koji ste zainteresirani za izradu vlastite web stranice na Mreži hrvatske kulture. Radionica će se održati 17. prosinca, u 18,30 sati, u Gradskoj vijećnici na adresi: Korzo 16, Rijeka.
 

Cilj radionice je educirati polaznike i pokazati im kako što jednostavnije izraditi vlastitu web stranicu na Mreži i kako koristiti sve njene mogućnosti. Postanite dio jedinstvene Mreže hrvatske kulture, doprinesite raznolikosti kulturne ponude, brzo i jednostavno stvarajte objave, najavljujte svoja događanja, podijelite ih sa svima i sudjelujte u izradi jedinstvenog Kalendara kulturnih aktivnosti na razini Republike Hrvatske, a sve to potpuno besplatno.

 

Na radionici ćemo prikazati postupak izrade web stranice u nekoliko različitih varijanta, izrade postova (vijesti i blogova) te izrade najava. Preporuka je da sudionici ponesu svoja prijenosna računala kako bi na njima u toku radionice izrađivali vlastite web stranice te tako ovu radionicu učinili još efikasnijom.

 

Sve zainteresirane molimo da se za radionicu prijave popunjenim prijavnicama zaključno do 16. prosinca 2018. putem adrese elektroničke pošte: tomislav.krizanec@hrsk.hr, kako bismo mogli osigurati tehničke uvjete za održavanje iste.


Prijavnica


(R.P.B., 14.12.2018)

Tagovi: radionica, web