" />
koncert

'The Frajle' će održati dva koncerta u Županji


vrijeme: 11.01.2019. - 12.01.2019.
mjesto: Županja; dvorana Mladost

Nakon rasprodanog koncerta 'The Frajli' najavljenog za petak, 11. siječnja, zbog velikog interesa dodan je još jedan koncert, u subotu, 12. siječnja, na istoj lokaciji - u dvorani Mladost, Županja.

Drugi koncert najavljen je putem društvenih mreža, a zanimljivo je da je za njega ostalo još vrlo malo ulaznica. Posebna gošća na oba koncerta Frajli u Županji bit će popularna pjevačica i talentirana kantautorica - Mia Dimšić!
 
Svi koji su bili na koncertima Frajli znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča na svoje nastupe donose nezaboravno glazbeno iskustvo, zabavu i smijeh koji se teško mogu opisati riječima.
 
Između koncerata i ulaska u novu godinu, Frajle su izdale album 'Live' u koji su se potrudile utkati atmosferu s njihovih nastupa uživo, kao vječni podsjetnik na 'koncert koji publika može ponijeti sa sobom'. Potreba za takvim albumom pokazala se prirodnom, jer koncerti The Frajli mahom su rasprodani, a domaćini kažu da se ne pamti kada je publika na nekom koncertu bila toliko rasplesana, raspjevana i tako dobro raspoložena.
 
Trenutačno Frajle provode dane u studiju, gdje su počele raditi na novom studijskom albumu, koji bi svjetlo dana trebao ugledati u prvim mjesecima 2019. godine.
 
U međuvremenu, publika ih može vidjeti na koncertima, od čega su prvi datumi  11. i 12. siječnja u Županji.
 
Ulaznice za koncert u dvorani Mladost u Županji su u prodaji, na lokaciji: Stanobiro, Trg Republike 7 (od  7 do 14 sati), Caffe Bar "Okac", Bana Josipa Jelačića 2 (svaki dan od  7 do 23h), online na www.ticketshop.hr te na dan koncerta na blagajni dvorane Mladost.

(R.P.B., 10.01.2019)