najave

Glazbeno-scenski spektakl u AKC Medika


vrijeme: 16.02.2019. 20 h
mjesto: Zagreb; DZIU Medika, Pierottijeva 11

Jedno od događanja u sklopu obilježavanja 10 godina Cirkorame svakako je scenski tonski spektakl Skier And Yeti u Cirkusu, za sve zaljubljenike u cirkus i njegovu skladbu, a održat će se 16. veljače, s početkom u 20 sati, u DZIU Medika.

Dečki koji sačinjavaju ovaj hladni duo konačno su izašli iz dubokih dubina umjetničkog podzemlja Beograda i proširili svoje djelovanje po regionalnim podzemljima. Zajedničku karijeru započinju prije desetak godina kao prateći muzikanti za potrebe lokalnih kabaretskih večeri, u to doba marginalnih cirkuskih umjetnika iz beogradske Cirkusfere. Od tada pa sve do danas ovaj dvojac ostaje vjeran cirkuskim strujnim krugovima, svojom glazbom i izvedbom postaje obvezni sadržaj Open stage večeri u sklopu Cirkobalkana festivala, a zasvirali su i zaigrali u cirkuskim predstavama: Cirkobalkana cabaret, Posetioci i RadoVan.

Vrata: 19:30
Sito(S)tisak: 20:00
Skier and Yeti u Cirkusu: 21:00
Za vrijeme Skijaša i Jetija: Cirkuske točke visokog i nižeg rizika
DJ Kes10: 22:30
Vrata: 00:00
Tijekom večeri očekujte: osvježenje i dobra zabava, a možda i TORTA!!!(vjerojatnije slani štapići)
Ulaz: obavezna dobrovoljna donacija
 
Ovaj umjetnički programski sadržaj dio je Programa Cirkorame i odvija se u suradnji s AKC Medika, a sufinanciran je sredstvima Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture RH i Grada Zagreba, Gradskog ureda za kulturu.
 

Facebook event


(R.P.B., 11.02.2019)