" />
natječaj

Otvoren natječaj za Mediteran film festival u Širokom Brijegu


prijava: 20.05.2019.
mjesto: Bosna i Hercegovina; Široki Brijeg

Otvoren je natječaj za prijavu dokumentarnih filmova za 20. po redu Mediteran Film Festival (MFF), koji će se od 21. do 24. kolovoza ove godine održati u Širokom Brijegu, objavljeno je u ponedjeljak iz MFF-a. Na natječaju mogu sudjelovati autori dokumentarnih filmova iz 22 mediteranske zemlje koji svoje prijave pošalju do 20. svibnja 2019. godine!

U pozivu se navodi kako se svi detalji s uvjetima prijave mogu pronaći na službenoj web stranici festivala dokumentarnog filma.

 

Organizatori festivala navode kako dijele filmove u natjecateljskom programu u dvije kategorije – selekciju kratkog dokumentarnog filma, u trajanju do 30 minuta, te selekciju dugog dokumentarnog filma, u trajanju više od 30 minuta. Selektor festivala pregledat će sve filmove koji budu poslani najkasnije do 20. svibnja 2019. i čija prijava bude ispunjavala sve zadane uvjete.

 

O najboljima će za vrijeme 20. MFF-a odlučivati šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije te dodijeliti MFF projektor u dugometražnoj, odnosno kratkometražnoj selekciji. Treću nagradu dodijelit će publika festivala. (Hina)
 

(R.P.B., 18.02.2019)