natječaj

Poziv umjetničkim organizacijama za sudjelovanje na Kazališnom ponedjeljku


prijava: 31.03.2019.
mjesto: Zagreb; Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1

Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka poziva umjetničke organizacije za sudjelovanje u Kazališnom ponedjeljku CeKaTe Teatra.

Od 2019. godine CeKaTe uveo je dan posvećen kazalištu te od sad započinje tjedan Kazališnim ponedjeljkom. Tom prigodom pozivaju sve umjetničke organizacije iz Grada Zagreba da prijave svoje produkcije za izvedbu na Kazališnom ponedjeljku. Predstave za djecu počinju u 10 sati, a za odrasle u 20 sati.


Za prijavu je potrebno priložiti  snimku predstave, četiri fotografije, plakat, kratki opis predstave (do 200 znakova) te ispuniti prijavni obrazac dostupan na poveznici. Za prijave i sve dodatne informacije obratite se na tnt@cekate.hr.


Publika na svakom Kazališnom ponedjeljku ocjenjuje predstavu ocjenama od 1 do 5 te se bira predstava publike mjeseca i predstava godine po izboru publike.


U ožujku publika će tako u CeKaTe Teatru moći pogledati „Ivanu u svijetu bajki“ Kazališta Smješko 4. i 25. ožujka u 20 sati, mjuzikl „Mikrofoni“ Medely Teatra 11. ožujka u 20 sati, „Plesnu haljinu žutog maslačka“ Kazališta Prijatelj 18. ožujka u 10 sati te „Titon“ Teatra Erazo 18. ožujka u 20 sati.
 

(R.P.B., 20.02.2019)