" />
natječaj

Behind the Stage - poziv menadžerima u kulturi


vrijeme: 24.05.2019. - 25.05.2019.
prijava: 06.04.2019.
mjesto: Bugarska; Plovdiv

Pearle* - Live Performance Europe djeluje kao forum za razmjenu informacija i iskustava u menadžmentu u kulturi i tehničkim vještinama, te podržava umrežavanje djelatnika u kulturi. Pearle ovom prilikom poziva menadžere u kulturi iz hrvatskih umjetničkih organizacija da se pridruže sljedećem susretu 'Behind the Stage' koji će se održati u Plovdivu (Bugarska) 24. i 25. svibnja. Rok za iskazivanje interesa za ovaj poziv je 6. travnja 2019.!

Behind the Stage. A new start for social dialogue: the role and capacity of employers’ associations in the live performance sector

 

Za ovaj su poziv osigurana sredstva kojima bi se pokrili troškovi zrakoplovne karte, noćenja te obroka za vrijeme boravka u Plovdivu za jednog ili dva sudionika. Ostali sudionici mogli bi sudjelovati na ovom susretu o vlastitom trošku.

 

Domaćin ovog susreta je BAROK (Bugarski djelatnici u kulturi). Program skupa se sastoji od panel diskusija, radionica i seminara o temama poput razvijanje vještina, vođenje projekata, vještine pregovaranja, poduzetništvo, pravna regulacija u sferi zapošljavanja, različitost i rodna ravnopravnost i slično.

 

Nakon proljetnog susreta u Plovdivu, uslijedit će još jedan planirani susret koji će se održati u Portu (Portugal) u studenom 2019.


Prijavnica BTS


BTS newsletter

 

(R.P.B., 21.03.2019)