" />
predstava

Premijera glazbene komedije 'Žuta minuta'


vrijeme: 14.05.2019. 20 h
mjesto: Zagreb; KD Vatroslava Lisinskog

Nova glazbena komedija 'Žuta minuta', najavljena kao komični 'polumjuzikl' s neočekivanim raspletom, premijerno će biti izvedena 14. svibnja, s početkom u 20 sati, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Priprema se audicija za novi mjuzikl! Kada pred redatelja i producenticu počnu stizati živopisni likovi gladni svog mjesta na pozornici, postaje jasno da kazalište za neke ima puno dublji značaj od onog koji se vidi na prvi pogled.

 

Glazbu i stihove zaraznih songova potpisuju Tonči, Vjekoslava, Hana i Ivan Huljić, a za režiju su zaslužni Hana Hegedušić i Igor Barberić koji je zajedno s Igorom Weidlichom i autori ove priče. Aranžmane je izradio Filip Gjud. Iza produkcije stoje B GLAD Produkcija i Tonika.

 

Hoće li se Innes napokon u potpunosti posvetiti ulozi u novom mjuziklu i hoće li Ante uz ulogu dobiti i neku stranačku iskaznicu? Je li možda astmatični entuzijast Roman spas za produkciju ili je to ocvala glumica Ursula Stojadinović koja se proslavila epizodnim ulogama u filmovima koje nitko nije vidio? I što je to zaiskrilo između redatelja i producentice? Zašto njih dvoje za vrijeme ove audicije imaju svoju „žutu minutu“?
 

(R.P.B., 13.05.2019)