Preskočite na glavni sadržaj

13. Tabor Film Festival

13. Tabor Film Festival
Trinaesti Tabor Film Festival održava se od 30. travnja do 2. svibnja u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću. Tri dana prvomajskog filmskog veselja na taborskom bregu u pet programa filmova u međunarodnoj konkurenciji donosi 40-ak filmova sa svih strana svijeta, dok se u tri programa domaće konkurencije za nagrade natječu jake snage hrvatskog filma...
vrijeme: 30.04.2015. - 02.05.2015.

U popratnom filmskom programu koji počinje već od ranopopodnevnih sati posjetitelji će moći vidjeti najbolje filmove po izboru Europske filmske akademije, kao i recentna filmska izdanja portugalske kinematografije.

Zabave na ovogodišnjem Taboru neće nedostajati. U četvrtak nakon otvaranja posjetitelji će moći uživati u programu Sound&Vision, fuziji filmske slike i glazbe uživo, za koju će se pobrinuti pet vrsnih glazbenika: Aljoša Mutić, Zoran Kelava,  Nikola Santro, JR August, NT Vawe i Krešo Oremuš. Zoran Kelava također će se okušati u ulozi ovogodišnjeg voditelja Noći filma, programa u kojem će u petak navečer posjetitelji uz obilje smijeha i zabave birati najbolji film.

Ovogodišnji Tabor obilježava i pojačana koncertna aktivnost, pa već prva večer donosi koncert trenutno najeksponiranijeg vinkovačkog benda, odličnih i energičnih Punčki na čiju atraktivnu izvedbu uživo nitko ne može ostati ravnodušan, a koncertni niz ženske glazbene perjanice 13. Tabor film festivala dostojno će nastaviti bendovi Jam Ritual, Mahatma i Breakdown, koji će uz zalaske sunca svake večeri na Sunset Stageu otvarati večernji festivalski program. U kasnim satima nakon projekcija posjetitelje će svake večeri rasplesati DJ-vi.
 
Sve informacije o festivalu potražite na Facebooku i web stranicama 13. TFF-a

Vezana vijest: Glazbeni program 13. TFF-a