" />
projekcija

8. Tjedan turskog filma u Zagrebu


vrijeme: 21.05.2019. - 26.05.2019.
mjesto: Zagreb, Kino Europa, Varšavska 3

Osmi Tjedan turskog filma u Zagrebu održat će od 21. do 26. svibnja u kinu 'Europa'. Tijekom šest dana zagrebačka publika moći će pogledati 10 dugometražnih filmova. Ulaz na sve projekcije je besplatan (nisu potrebne ulaznice, osim za svečano otvorenje)!

Program počinje 21. svibnja, u 19 sati, projekcijom filma 'Sezona lova' redateljaYavuza Turgula.
 
Tijekom vikenda (u subotu 25. i nedjelju 26. svibnja) u 12 sati djeca mogu uživati u animiranom filmu 'Družba malih spasitelja', a nakon projekcije svi se zajedno mogu zabaviti na besplatnoj radionici i izraditi razne poklone za prijatelje i obitelj.
 
Tjedan turskog filma organizira Hrvatsko-turska udruga prijateljstva u suradnji s Institutom Yunus Emre u Zagrebu. Svi filmovi bit će prikazani u originalnoj verziji s hrvatskim i engleskim titlovima, osim ako nije drugačije naznačeno.
 
Besplatne ulaznice za svečano otvorenje možete preuzeti na blagajni kina Europa u ponedjeljak, 20 svibnja i na dan otvaranja u utorak, 21. svibnja od 16 sati.
 
Više informacija o Tjednu turskog filma i rasporedu projekcija potražite na Facebook stranici Tjedna turskog filma, na www. turski-film.com i stranicama kina 'Europa'.

(R.P.B., 20.05.2019)