" />
natječaj

Poziv za volontiranje na 17. Seasplash festivalu


prijava: 30.06.2019.

Seasplash festival poziva sve zainteresirane da se uključe u volonterski tim 17. Seasplash festivala i tako sudjeluju u pripremi i realizaciji jednog od najdugovječnijih hrvatskih glazbenih festivala koji će se ove godine po prvi put održati na novoj festivalskoj lokaciji u srcu Dalmacije, na plaži i rtu Martinska, nedaleko od grada Šibenika. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 30. lipnja 2019.!

 

Seasplash obitelj od samih početaka omogućuje mladima (i onima koji se tako osjećaju) da kroz volonterski rad steknu i potvrde radna iskustva u rastućoj festivalskoj industriji te nova poznanstva iz cijelog svijeta. Stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku i pridružite nam se u još jednoj Seasplash avanturi jer otvaramo novo poglavlje u povijesti festivala.


Volontiranje je predviđeno za razdoblje od 15. do 22. srpnja. Možeš se prijaviti za volontiranje u dvije festivalske faze - predfestivalsku (15. i 17.7.) i festivalsku fazu (18. - 22.7.). Volonterski angažman obuhvaća aktivnosti poput usmjeravanja posjetitelja i informiranja o programu i popratnim sadržajima festivala, asistencija u festivalskoj kuhinji, održavanje komunikacije i reda unutar festivalskog prostora te ispomoć u infrastrukturnim poslovima. Volonteri će ovisno o dodijeljenoj volonterskoj poziciji biti podijeljeni u smjene, dok je maksimalan broj radnih sati u jednoj smjeni 8 sati. Volonteri Seasplash festivala mogu postati sve punoljetne osobe, neovisno o zemlji porijekla.


Svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 30. lipnja putem online prijavnice. Za sve kandidate čije prijave budu prihvaćene, Seasplash festival će osigurati festivalsku ulaznicu, besplatno mjesto za kampiranje (nužna je vlastita oprema) te ovisno o volonterskom angažmanu, bonove za piće i topli obrok.

 

(R.P.B., 30.05.2019)