Preskočite na glavni sadržaj

Aj Cha festival posvećen Dinu Dvorniku

Aj Cha festival posvećen Dinu Dvorniku
Festival AJ CHA posvećen Dinu Dvorniku održat će se na nekoliko atraktivnih lokacija u gradu Splitu od 18. do 20. kolovoza 2017. U sklopu festivala nastupit će brojni glazbenici, Dinovi kolege i prijatelje, poznati bendovi i DJ-evi koji sviraju ili puštaju funky glazbu te mladi talentirani glazbenici i DJ-evi .
vrijeme: 18.08.2017. - 20.08.2017.

Neki od izvođača koji će nastupiti na festivalu su: Marijan Ban & Diktatori i Neno Belan & Fiumens, Official tribute band Dino Dvornik s Nikolom Marjanovićem, Jinx, Songkillers i mnogi drugi...

Događanja:

18. kolovoza, 21h
Najveći Open-Air koncert Songkillers-a u Splitu, Dinu u čast!
Najveći koncert Songkillersa u Splitu ikada održati će se u predivnom splitskom Ljetnom kinu Bačvice. Bane će nas rasplesati u spomen na njegovog najvećeg prijatelja i kolegu Dina Dvornika, s kojim je stvarao hitove i funk glazbu uveo na ove prostore. Plešemo bez stajanja za Dina, u petak, 18.08. u 21.00 h. 
  
19. kolovoza, 21h
Jinxi s novim albumom "Pogrebi i pomiriši" na AJCHA festivalu
U programu Dinovog AJCHA festivala, u Ljetnom kinu Bačvice, 19.08. u 21.00 h ugošćujemo popularne JINXE! Dino Dvornik je bio veliki fan Jinx-a jos od njihovih početaka! Jinx, najpoznatiji hrvatski pop sastav predstavit će svoj novi album naziva Pogrebi&pomiriši, ali će i zabavljati publiku sa svojim legendarnim pjesmama poput “Smijem se“, "Bye bye baby bye", "Tamo gdje je sve po mom" i mnogim drugim plesnim hitovima.

20. kolovoza, 20h
Rođendan Dina Dvornika - Splitska dica, prijatelji i Gibonni
U sklopu AJCHA festivala, na završnoj večeri cili Split savi rođendan svog kralja - Dina Dvornika. Na Starom Hajdukovom u 20:30 h nastupiti će brojni Dinovi kolege i prijatelji. Gost iznenađenja: GIBONNI
   
https://www.facebook.com/pg/ajchafestival/