koncert

Kultni The Stranglersi dolaze u Šibenik 21. kolovoza


vrijeme: 21.08.2019.
mjesto: Šibenik; Tvrđava sv. Mihovila

Kultni britanski punk-rock bend The Stranglers dolazi u Šibenik, a koncert će na Tvrđavi sv. Mihovila održat će 21. kolovoza, priopćili su organizatori.
 

Grupa The Stranglers oformljena je sredinom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a u više od 40 godina karijere izdala je 17 albuma, navode organizatori i dodaju da će britanski bend u Šibeniku na koncertu 21. kolovoza izvesti i neobjavljene pjesme s nadolazećeg albuma.


Grupa u čijem su stastavu Jet Black, Jean-Jacques Burnel, Dave Greenfield i Baz Warne trenutno je na turneji u sklopu koje nastupa po Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj i drugim zemljama. Koncert u Šibeniku im je ukupno četvrti u Hrvatskoj - posljednji put nastupili su prije 17 godina - 2002. godine u Zagrebu.


Stranglersi su, navodi se u priopćenju, poznati po angažiranim, rječitim i sugestivnim tekstovima te nepredvidljivom stilu temeljenom na koketiranju s raznim glazbenim žanrovima.


Ulaznice za koncert na šibenskoj tvrđavi Svetog Mihovila u prodaji su od 7. lipnja za svu publiku, dok ekskluzivno pravo kupnje počinje 5. lipnja. (Hina)
 

(R.P.B., 05.06.2019)

Tagovi: koncert, šibenik