" />
festival

Membrain Festival u Šibenik dovodi preko 80 DJ-eva


vrijeme: 08.08.2019. - 11.08.2019.

Od 8. do 11. kolovoza na rtu Martinska u šibenskom kanalu održat će se Membrain Festival, koji će okupiti preko 80 DJ-eva svjetske underground bass scene, najavili su organizatori.

"Svijet u malom - to će ovog ljeta biti Šibenik, točnije rt i kamp Martinska na ulazu u šibenski kanal", priopćili su iz udruge P.A.R.K. o festivalu na kojem će od 8. do 11. kolovoza nastupiti preko 80 DJ-eva iz cijeloga svijeta, među kojima su Loxy, DLR, Pessimist, Clarity, Presha, Threshold, Genotype, Onemind, Kolectiv, Ruffhouse, Roffelos, VRH i drugi.

 

Četvrto izdanje Membraina održat će se na tri pozornice na Martinskoj, a u trodnevni program uključen su razvnovrsni glazbeni žanrovi - DnB, Dubstep i Lo-fi, Grime, Dub, Jungle, Minimal, Garage i drugi.

 

"Izdavačke kuće i DJ kolektivi iz Bristola, Londona, Berlina i Dublina poslat će svoje najbolje pojedince da predstavljaju njihove boje", poručuju iz P.A.R.K.-a te dodaju da međunarodni karakter festivala upotpunjavaju i njegovi gosti, koji potječu iz barem 20 zemalja svijeta, čemu je doprinijela velika predfestivalska kampanja provedena izvan Hrvatske.

 

Organizatori misle i na regionalno stanovništvo, pa tako upravo traje akcija 4+1 na festivalske i dnevne ulaznice, poručuju organizatori i dodaju da je u cijeni festivalske ulaznice uključen i kamp u borovoj šumi. (Hina)
 

(R.P.B., 05.06.2019)