Preskočite na glavni sadržaj

39. Ri Rock Festival

39. Ri Rock Festival
Ove godine, jedan od najdugovječnijih festivala u Europi - Ri Rock Festival, ponudit će svojoj vjernoj publici raznolik program za mlade i one starije. U čak 5 dana, od 5. do 9. prosinca, održat će se koncerti, natjecanje demo bendova, radionice, prezentacije, Jam Session, natjecanja u fotografiji i slušaonice.
vrijeme: 05.12.2017. - 09.12.2017.

Na bini u OKC Palach uz natjecateljske bendove nastupit će i gosti festivala: poznati mostarski bend - Zoster, zagrebačke legendarne punkere - Motus, hrvatske metal velikane - Narednik Lobanja i Vod Smrti te izvanredni i jedinstveni jazz/rock/D’N’B/electro/fusion/IštaSveNe bend - Chui.

Još jedna godina Ri Rock Festivala udružit će mnoge aktere alternativne scene i tako pružiti za svakoga po nešto.
 
05.12.2017. Utorak
Koncert članova Udruge LP Rock i održavanje proslave Dana Riječkog Rocka.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dan Riječkog Rocka obilježava se 5. prosinca, na datum kada je 1957. u Rijeci otvoren Husar, prvi disco klub u bivšoj državi. Povodom ovog dana Udruga LP Rock održat će počasni koncert sa “starijim” rockerima riječke scene u utorak  05.12.2017. u OKC Palach uz besplatan ulaz i prijenos uživo i to s preko 12 bendova koji će odsvirati zlatne klasike rock glazbe.
 
06.12.2017. Srijeda
Radionica: Ri Rock Klinika
-------------------------------------------------------------------------------
Udruga Ri Rock održat će još jednu u nizu Ri Rock Klinika u kojima će pokušati prenijeti iskustvo i znanje vezano za promociju, booking i organizaciju te pomoći bendovima u daljnjem radu.
Na radionice, koje startaju  u 17h u OKC Palach, pozvani su svi bendovi i glazbenici kojima žele saznati više i pospješiti rad svog benda te postave pitanja koja ih zanimaju, a ulaz je naravno besplatan.
 
07.12.2017. Četvrtak
Jam Session i prezentacija Glazbenog Centra “Art Of Music” 
-----------------------------------------------------------------------------------------
Četvrti dan festivala posvećen je svima koji vole svoje druženje okružiti glazbom i instrumentima.
Udruga RI ROCK i Glazbeni centar ART OF MUSIC Rijeka pozivaju na: PREZENTACIJU IBANEZ GITARA
 Kako zvuče uživo i koliko je moćan osjećaj svirati upravo te gitare, kao i veliki broj ostalih modela, moći ćete se uvjeriti uživo u Palachu 07.12.2017. od 18:00 h.
 
Nakon prezentacije, u 21h, održat će se Jam Session na koje se pozivaju svi glazbenici da ponesu svoj instrument, zasviraju s drugim glazbenicima i komuniciraju na nekom drugom jeziku.
 
08. i 09.12.2017.
39. Ri Rock Festival - Natjecateljske večeri  i nastup gostujućih bendova
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
08. i 09.12., to jest petak i subota,održat će se, kao i svake godine do sada, koncertno natjecanje demo bendova iz Primorsko - goranske i Istarske Županije koji će se natjecati za titulu pobjednika i bogate nagrade. Uz njih će naravno nastupiti i gostujući bendovi Zoster, Narednik Lobanja i Vod Smrti, Chui i Motus.