Preskočite na glavni sadržaj

Mali BOKfest 2018. u Bjelovaru

Međunarodni festival kazališta za mlade, Mali BOK, jedinstven po repertoaru koji uz predškolce i učenike osnovnih i srednjih škola uključuje i bebe, počinje u ponedjeljak, 19. ožujka, predstavom Gradskog kazališta lutaka Rijeka 'Wanda LaVanda' u bjelovarskom Domu kulture.
vrijeme: 19.03.2018. - 28.03.2018.

Mladi ljubitelji kulture tijekom Malog BOK-a, koji će ove godine trajati devet dana, imat će priliku pogledati devet predstava u 20 izvedbi, uključujući i jednu premijeru, "Priču o Srećku i Gizeldi" Bjelovarskog kazališta.
 
Selektorica festivala Irena Hlupić Rašo posebno je istaknula predstavu "Črčke", nastalu u slovensko-finskoj koprodukciji, snažnog vizualnog izričaja, a namijenjenu bebama od šest mjeseci starosti naviše.
 
Mali BOK ove godine održavat će se 16. godinu zaredom, a organizatori vole istaknuti kako je riječ o mlađem bratu festivala Bjelovarski odjeci kazališta (BOK) koji počinje potkraj travnja.
 
Organizatori Malog BOK-a su Pučko otvoreno učilište Bjelovar i Grad Bjelovar, uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture. (Hina)