Preskočite na glavni sadržaj

Peto izdanje SuperUha od 6. do 8. kolovoza u Primoštenu

Peto izdanje SuperUha od 6. do 8. kolovoza u Primoštenu
Peto izdanje SuperUho Festivala bit će održano od 6. do 8. kolovoza 2018. u Primoštenu, priopćio je organizator koji priprema novo širenje kampa na prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica.
vrijeme: 06.08.2018. - 08.08.2018.

Dva dana prije početka festivala, 4. kolovoza svoja vrata otvorit će kamp za goste natkriven borovom šumom smješten na festivalskom prostoru koji se nalazi u blizini plaže.
 
Novo širenje i uređenje kampa organizator je najavio primjećujući da njegovo ovogodišnje povećanje na dvostruko veću površinu neće biti dovoljno.
 
Na festivalu će nastupati izvođači svjetske i regionalne glazbene scene, a prve objave njihovih imena krenut će od kraja siječnja, najavio je organizator, navodeći da će koncept programa zadržati prepoznatljivi intimni format uživanja u glazbi i koncertnom ambijentu.
 
Za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu SuperUho priprema dodatne sadržaje o kojima će informacije biti objavljene u veljači.
 
Na dosadašnjim izdanjima SupeUha nastupali su brojni izvođači, među njima The National, Mark Lanegan, Devendra Banhart, Black Lips i Disciplin A Kitschme.
 
Osim generalnog sponzora festivala Iskona, potporu SuperUhu nastavit će pružati i glavni pokrovitelji Općina Primošten te Turistička zajednica Općine Primošten, kažu organizatori, najavljujući početak prodaje prvog ograničenog paketa festivalskih i kamperskih ulaznica po promotivnoj cijeni. (Hina)