Preskočite na glavni sadržaj

Moje, tvoje, naše 2019.

Moje, tvoje, naše 2019.
Udruga 'Drugo more' od 14. do 16. veljače organizira četrnaesti po redu festival 'Moje, tvoje, naše', koji će se kroz izložbu i simpozij u riječkoj Filodrammatici baviti pitanjem rada u kompjuteriziranom svijetu, odnosno načinima na koje se rad danas izvodi, delegira, izdvaja (tzv. „outsourcing“), prepušta korisnicima interneta (tzv. „crowdsourcing“), transformira, destabilizira i maskira. 
vrijeme: 14.02.2019. - 16.02.2019.

Na izložbi koja se otvara u četvrtak, 14. veljače, a koja ostaje otvorena do 1. ožujka, radove će predstaviti međunarodni kolektivi i umjetnici Anxious to Make, Deconstructeam, Constant Dullaart, Maria Eichhorn, Sam Kidel, Alina Lupu, François Girard Meunier, Elisa Giardina Papa, Ottonie Von Roeder, Sebastian Schmieg i Jeff Thompson.

Na dvodnevnom simpoziju u velikoj dvorani Filodrammatice, u petak i subotu 15. i 16. veljače, izlaganja će održati konceptualna umjetnica Alina Lupu, umjetnica Elisa Giardina Papa, novinar i dizajner Florian A. Schmidt, dizajner i umjetnik Sebastian Schmieg, te kustos, umjetnik i programer Jeff Thompson
Dakle, svi govornici osim Floriana Schmidta ujedno i predstavljaju radove na izložbi.

Opširnije:
https://www.facebook.com/events/298915170810154