Preskočite na glavni sadržaj

8. Ljetni diskont kulture

8. Ljetni diskont kulture
Centar kulture Trešnjevka donosi sedam tjedana kulture pod vedrim nebom s porukom 'Dobro je činiti dobro'. Ljetni diskont kulture održavat će se u Atriju CeKaTe-a, a u slučaju kiše u dvorani, u razdoblju od 4. lipnja do 24. srpnja 2020.
vrijeme: 04.06.2020. - 24.07.2020.

Program manifestacije za lipanj i srpanj dostupan je na:
https://cekate.hr/program/ljetni-diskont-kulture-4/




Iz CeKaTe-a poručuju: 


Diskont kulture prigoda je da u CeKaTe-u uživate u vrhunskim kulturnim i umjetničkim susretima te ugodnim razgovorima. Centar za kulturu Trešnjevka trudi se skratiti i uljepšati vam dane do početka godišnjih odmora i odlazaka na more, ili  kod rođaka na selo, ili jednostavno do zagrebačkog Jaruna.

 

Ove godine očekuje vas bogat program…koncerti, stand up show, eko plac,  društvene igre, čitanje priča, književne večeri i kvizovi. Možete poslušati zanimljive koncerte, družiti se na radionicama, zabaviti se ali i nešto naučiti.

 

Nadamo se da ćete se pridružiti i našoj humanitarnoj akciji pod motom “Dobro je činiti dobro“. I ove godine smo našem diskontu dodali humanitarni cilj i umjesto kupljene ulaznice građani mogu donirati hranu i higijenske potrepštine za ljude u potrebi. LJETNI  DISKONT KULTURE povezujemo sa SOCIJALNOM SAMOPOSLUGOM.

 

Za sva događanja, osim za stand up predstave, ne morate kupiti kartu da biste uživali u programu. Umjesto karte, donesite sve što nedostaje socijalnoj samoposluzi u Zagrebu – brašno, šećer, riža, ulje, konzerve, a može i higijenske potrepštine. Sve što donesete mi ćemo odnijeti prvoj socijalnoj samoposluzi u Zagrebu.

 

Uživajte zajedno s nama u bogatom i zanimljivom programu!