izložba

U subotu u Rijeci izložba Fotopromenada i Foto Ex Tempore


vrijeme: 28.09.2019.
mjesto: Rijeka, Arheološki park

Fotoklub Rijeka desetu godinu organizira PHOTORI, Riječki festival fotografije. Ključni dan ovogodišnje manifestacije održava se u subotu, 28 rujna. Posjetitelje tog dana, između ostaloga, očekuje izložba na otvorenom Fotopromenada i Foto Ex Tempore...

Program u subotu, 28. 9. 2019.

•         Fotopromenada
Fotopromenada je jednodnevna izložba fotografija na otvorenom. Izlazimo iz naše galerije na prostor Arheološkog parka. Sudjelovati mogu svi fotografski autori - nema ograničenja.

•         Foto Ex Tempore
Na Foto ex temporeu mogu sudjelovati svi – nema ograničenja.
Autori se moraju prijaviti putem prijavnice za sudjelovanje i mogu početi fotografirati tek nakon registracije u subotu, 28. rujna na prijemnom pultu na Arheološkom parku.

•         Otvorenje izložbe  KAMBODŽA – VIJETNAM – KINA, Jasmina Krpana u podne u galeriji KORZO 26C
Zahvaljujući direktoru međunarodne fotoagencije Sipa, koji Krpanu daje putni nalog za Poljsku, on odlazi tamo sa zadatkom da napravi reportažu o uvođenju izvanrednog stanja i slamanju Solidarnosti (sindikat i politički pokret). Ova sjajna Krpanova reportaža objavljena je u uglednom Paris Matchu i to mu je bila odskočna daska za njegovu svjetsku karijeru. Vrata su mu sada bila otvorena za  centre i epicentre svjetskih događanja.

•         Prikupljanje hrane ili higijenske potrepštine za socijalnu samoposlugu
•         Fotobuvljak, prikupljanje analogne i digitalne fotoopreme i pribora za muzejsku zbirku

http://photori.org/photori/photori-2019/
https://www.facebook.com/Photori-1751281248470677/


(D.H.F., 27.09.2019)